екуменічний hайp зашвартувався фарсом
із острахом від подиву посів безстрах
та зашарівшись трохи з огляду і з часом
доспантеличившись від лайму та lafesta-night
задивовижившись на легкій сцені та фанзоні
де франкодикі та фанбандні фріки заяскріли
lightoм свіжих мерехтінь-основ та образів-дебатів
у безликій індивідуальності tobe-сплетінь
шатлива неповинність хайпу
зафрендзонила смаки фартовості lite-day
в забарвлосвіжому напиленні перлин-каратів
деспантеличила файтовість
в лиманнім softі dub-основ to lay
03.03.2019