Невже ж це наближається котел?
Згадаємо ж англійське слово "tell"
Й розкажемо у цю жахливу мить,
У кого що, коли і де болить.
А болю накипіло вже у нас...
Згадаємо Дебальцеве, Донбас,
І Іловайськ, і Куп'янськ, і Бахмут...
О, скільки вже загиблих було тут!
Вмирали наші воїни в бою
І згадували у цю мить любов свою,
Сім'ю, дружину, рідних і дітей...
Сумним був їх фінал - нема людей!
Живцем горіли хлопці молоді
І думали, що не бувать біді...
Але прокляті орки лізли знов,
Гвалтуючи, плювали на любов!
Ну що ж, настав тепер розплати час,
І виникла надія вже у нас -
Котел влаштують вам козаки-вояки,
В якому ви горітимете всі віки!
Ребрик С. В.