Власне, що мені з того? -
Ти вже не мій та і я зовсім інша:
Інші мрії, дороги, міста,
інший він.
Я щаслива, кохана і, Господи,
навіть закохана,
І нічого немає рідніше від
його обійм.
Я натхненна, натхненна
Солодкою, ніжною казкою,
Та боюся зурочити днів своїх
ладний плин...
Я щаслива, кохана і, Господи,
навіть закохана,
І нічого немає солодше від
його чуттів.