Настане час,
Коли у нас
Мине війна
І, як весна,
Настане мир.
В його ми вир
У всій красі
Потрапим всі
І будем в нім
У дорогім
Своїм краю,
Мов у раю,
Прекрасно жить
Усяку мить,
Увесь свій вік.
Адже навік
Мир прийде, так.
Ми будем всмак
Усі з ним жить,
А не тужить.
Мир буде нас
Увесь наш час,
Мов сонце, гріть,
А ми – радіть,
Як малюки,
Жить залюбки,
Мов у раю,
В своїм краю,
Що любим вкрай,
Бо він – наш рай.
Євген Ковальчук, 31. 01. 2023