Не лети, ворожа хмара, до моєї хати,
Бо отримаєш назустріч чергу з автомата!
Не принось в мої думки погані новини,
Бо у відповідь піде постріл з "Джавеліни"!
А як будеш на поріг попіл підсипати,
То зустрінемо тебе пострілом з гармати!
Ти не думай, що зайдеш в мій двір на світанку,
Там тебе уже чекають українські танки!
Не чаклуй, не ворожи, нічого не вийде,
Бо ота твоя біда вже до тебе прийде!
Так було в усі віки, й знов молитва лине:
"Той, хто горе принесе, від нього й загине!"
Ребрик С. В.