Привіт, друже! Як ся маєш,
Чи все в тебе добре?
Як ти себе почуваєш?
Пишу мало, згоден.
Та і часто подзвонити
Не зберуся духом.
Хочеться поговорити,
А в думках - розруха.
В мене наче все нормально,
Життя прожигаю.
Звісно не так ідеально,
Маю те, що маю.
Скучив дійсно за тобою,
Де те спілкування.
Хоч минуле не повернеш,
Але є бажання.
Про щось знову розмовляти,
Що не має змісту,
Один одного хвалити
За присутність хисту.
Як раніше час вбивати,
Весело й байдуже...
Перегорнуто сторінку.
Та сумую, друже!