***
«Восьмий гном і Україна...»
***
Sniffolo..,
А чи восьмий гном,
Як на прізвисько..,
Що вже Нюхач --
Наяву..,
Дістав своїм гнусавим
Голосом,
Коли зрадою брехні наглого
Хупца
Всім забив баки
В ріднім краю --
Цих корупційних злодійських
Схем,
Які вилазять боком
Через Єдиний марафон
Рампою
І...
Нема президента
В Україні,
А є
Брехло,
Пустодзявкало,
Зе-бидло,
Що сформулював схему :
Тоталітарне
Кремлівське
Зло --
Пустими обіцянками
Обдерти славу
Нації..,
Де саме зараз ЗСУ
Та патріоти України
В нелюдських умовах
Утисків,
Брехні,
Обіцянок-цяцянок,
Зради
Та диявольського контролю
Офісу президента,
В кожному дні --
Вистояли,
Витримали навалу,
Перегрупувалися
Та гонять тьму кремлівської
Нечисті,
З рідної України --
Зараз вже,
Бо,
Стало всім ясно
Видно
Та на часі --
Корупційні схеми
Ось цих привладних
Не слуг народу,
Яких породив зе-нюхач
З аферистами свого
Зброду,
Бо
Скільки би не вився
Шнурок брехні,
А буде, виселиця,
Петлею --
В кінці..,
А під цим підпис
Кожного патріота
Народу :
"Sniffolo тут висить,
Як зрадник нації,
Що здав Україну
На розграбування
Дияволу-кремлю
Та москалям сатаністам,
Які всі пішли,
Славою нації України --
За москальським кораблем,
Згином -- в тьму..."
--------------------------------------------
21.09.2023-06.08.2024; Paris (A-a) =====================
(!!!)
Sniffolo (іт.) -- я нюхаю (нюхач -- про наркотики)...
========================
(!!!)
*** ❤❤❤ ***
"Помиляється той хто думає, що українці здалися,.. бо вони, лиш, перев'язують побратимів рани та ще підносять патрони, щоби, хоть і малою кількістю, але... напевно вдарити так, як ніколи не снилося ворогам...
Не вірте нікому, що українці здалися.., бо вони лише моляться Господу, який разом з ними стає на бій -- у їх святу Перемогу..!
Вірте тому, що Я вам кажу, бо я виріс в Україні та викоханий її молоком Волі..!
Слава нації..!
Смерть ворогам..!
Україна -- понад усе..!"
---------------------------------
(Автор -- "Аналізуючи сучасну ЗЕ-владу та наслідки війни 2022 року")
======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================
ID:
1019301
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 06.08.2024 10:19:18
© дата внесення змiн: 28.08.2024 12:10:28
автор: MAX-SABAREN
Вкажіть причину вашої скарги
|