і вже мовчали на стелю з богом
і кожен ранок купляли жити
усе ж можливо
усе як діти
згодом
бетонні поверхи до сторінки
перегортали
діставши слово
і все мовчали на стелю з богом
жі`нки
неперехрещеної Марії
ходили всі
хто не міг лежати
з блядями
житом
і автоматом
в дії
і у зіницях родились весни
і безпорадні дерева з роду
і всі мовчали на стелю з богом
жестом
так красномовно мовчали
навхрест
що простонеба знайдуться люди
і сторінками бетону буде
адрес