Повелителі антибіотиків і приборювачі вірусів,
Вам писали вже оди у фейсбуці і на папірусі.
Вас поїли алкоголем, раритетними пляшками.
Їли печінки пацієнти. Було важко вам!
Хтось із вас є світилом а хтось ліхтарем...
Хтось виписує пігулки, інші мазі і крем...
Пацієнти одужують довго... А в когось зразу!
І про стан їх так тонко: " Відходять гази?".
Ви можете заспокоїти у розпачі жінку...
- Він з'їв мені всі печінки!!! - У вас одна печінка.
Не плутаєте діагнози, як ми... І дати...
Прийшов до лора. Гайморит. - Штани скидати?
Вітаю вас, дорогенькі! Сьогодні свято!
І наше, і ваше, і Гіпократа.
Живіть по правді, не порушуйте клятви.
Здоров'я вам без соплів. Бо ви цього варті!
P.S. І молодший персонал вітаю! Без них хто ви?
Вас з'їли б не бактерії а прості мікроби!
Валентина Дацко/ Урода.( Гонорова пані)
28/07/2024
Запрошую на мій ютуб канал Гонорова пані!