не тримайся за двері - цей світ невгамовно білий.
як його не гаси - він вийде весною в цвіт.
ти в статутних шкарпетках, а поруч - самі цивільні.
і в кав'ярні напроти готують смачний бісквіт -
невагома розвага.
все буде безпечно хмарно.
де звичайні птахи на всю глибину життя.
де читаєм Жадана.
плануємо день.
і Анну.
не тримайся за двері.
ти звечора їх відтяв