В обіймах темряви, мов оксамит,
Ніч розкриває чарівний секрет.
Зірки, як діаманти, сяють ввись
І місяць ллє сріблясте світло вниз.
І світ затих, заснув у тишині,
В цій таємничій і нічній красі.
І лише вітер навіває чари
Й танцюють тіні, мов ті примари.
Чарівна ніч, ти подаруєш мрії
Й відкриєш двері у світ надії.
І можна все, адже вона всесильна,
Така магічна й така живильна!
У тиші ночі серце б'ється спільно
З душею, неначе птаха вільна.
Ти подаруєш натхнення й сили,
Щоб мріяли, творили і любили.
Чарівна ніч, ти подаруєш щастя,
Мов перше таїнство причастя.
Ти - це таємниця, справжнє диво,
Світ магії, де легко все й можливо!
21.07.2024
Світлина з мережі