Купив тато картуз,
Я у ньому мов туз.
Тато каже – Носи
І картуз бережи.
Якось в вітер я біг,
У такий, що валив з ніг,
Картуз вітер зірвав
І од мене погнав.
Але Тузик рудий,
Він хороший такий,
Картуза упіймав
І на ньому лежав.
Я до картузика свого,
Я погладив рудого.
Пес картузик віддав
І хвостом помахав.
Бувай, рудий Тузик,
Врятував ти мій картузик.
А інакше б загубився
І на мене б тато злився.
( Мелодія - The Rolling Stones - Ruby Tuesday)