— Не відпускай мене, не відпускай!
— Візьми за руку і веди стежками.
Піду з тобою у казковий рай.
Без тебе світ не грає кольорами.
— Цілуй мене, цілуй, не зволікай!
Вже нічка розпустила чорні пасма!
Адже тебе кохаю аж за край.
Жага в твоїх обіймах не погасне.
— Кохай мене нестримно, не мовчи!
— Скажи слова, що вилікують рани.
Нехай барвінком стеляться вони
І п'ють нектар любові разом з нами.
— Долай зі мною терни кожну мить,
Підставивши плече і мужні руки.
І байдуже, що інколи дощить,
— Не підливай у чашу біль розлуки.
— Не відпускай мене, не відпускай!
— Візьми за руку і веди стежками.
Піду з тобою у казковий рай.
Без тебе світ не грає кольорами.
10. 07. 2024 Л, Маковей (Л. Сахмак)
Картинка з інтернету