У в оксамитовий сезон
Віддався в люблячий полон
Серед простих ніби речей
Я бачив шарм її очей
Крила чарівних чорних вій
Вона вінець бажань і мрій
Мов чистий шовк її коса
Вона, вода, і небеса
Налий вина, моя Жаклін
Я випю келих й не один
За маґію чарівних вій
Я закохався в погляд твій
Налий вина любов моя
Я випю спрагло і до дна
Нехай історія про нас
Нині звучить, як в перший раз
Рік промайнув, на морі я
Ми з нею як одна сім'я
В обіймах квітів, щирих мрій
Зізнався я в коханні їй
Неначе світлячків рої
Мигтіли зорі і буї
І ми - дельфіни у воді
Єднали почуття свої
Єднали почуття свої