Я живу у війні.
Стан цей дуже незвичний
І, здається мені,
Він тепер вже довічний.
Не забуду ніяк
Всі жахливі картини.
Ця війна хижий знак
Залишає в людини.
Бачу, ніби у сні,
Білий шлейф від ракети.
Раптом світ потемнів.
Боже милий мій, де Tи?
Де мої діточки,
Де сім"я, де хатина?
Всюди трупів шматки.
Замість хати - руїна.
Ген, біжать по стерні,
Мов мурахи, солдати.
Мить і - вибух. Рідні
Вже нема що ховати.
Боже, Ти допустив
Нечестивців до влади!
Ця війна - лейтмотив
Божевілля багатих.
А невизначеність
Не дає засинати.
Вража витонченість
Нищить душу завзято.
Я живу у війні,
У страху і сум"ятті.
А думки - руйнівні,
Як вуглини в багатті.
Щиро вдячна. Але вірші про війну я друкую не для нашого читача. Він і так все бачить і розуміє. Це я тут друкую, щоб легше було на іноземному сайті передрукувати і щоб їм, тим вумникам, не давати забути, що в нас війна і нам потрібна підтримка, а не сюсюкання з рашкою, що вони дуже люблять робити.