Шо-шо-шоколад
Думки літають
Та в мить зникать
У космосі
Шо
Шо
Шоколад
Такий гарячий
Такий реальний
Екстримальний танець
Експерементальний
Шо Шо Шо-ко-лад
Гарячі погляди
Швидкі дотики
Наче дротики
Кидають у серце
І це все...
Шо-Шо-шоколад
Шоколад з перцем
Шоколад з карамеллю
Школад з цедрою
Шоколад з горіхом
О
О
О
Ом
Школад з горіхом
Так п'янко на губах
Шо-Шо Шоколад
Дай мені свій за... за... за... за...
Назад!
Повернись пліз назад
А за це я дам тобі
Дам
Дам свій шоколад
Шо Шо Шоколад
Торкайся мене
Бери крути то вперед, то назад
Школад тонкий
Школад товстий
Ти такий крутий!
Шо шо Шоколад
Такий приємний
Тає у роті
То солодкий, то гіркий
Такий реалний
Та бажаний!
Шоколад