***
Десь на тому
Березі,
Де кінчається зла
Білий світ --
Ти стоїш одниною
Самотності
І шукаєш у собі
Отвіт,
Щоби спогадом жалів
Всесвіту
Відновити правди
Слова,
Україно моя --
Єдності,
Що рятує Світ
Кров'ю праведності
Синів своїх --
Знову,
Від тьми та облуди
Приреченого на смерть
Гнилого змістом кремля...
--------------------------------------------
30.06.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
======================