***
Не встигаю
За мисленням
Молодих
І вони мене --
Викреслюють,
Розумінням,
Як своє,
Бо...
Ми різні,
У тому --
Живим,
Що зрівноважитись,
Ніколи --
Не зможе...
-------------------------------------------
24.06.2024; Paris (Aurora) ======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================