Залишися хоч на мить.
Ні, не прощайся ні на день.
Моя душа так болить,
Не вистачає тих сумних пісень,
Щоб розрадити душу.
Пиши, хоч іноді пиши,
Поки я спокій у серце впущу.
Дзвони мені, хоч іноді дзвони...
Та не кажи тих слів,
Які згасають на світанку.
Не хочу, щоб ти жалів
Про нашу зустріч наостанку.