Не мовчи
Говори
Я хочу далі чути голос твій
Нехай не ніжний, а жорстокий
Ти просто говори
Допоки світить сонце,
Допоки поруч ти
А це не ти, це просто тінь
Ти десь там далеко, це не справжня ти
Тепер душа моя пуста
Не можу доторкнусь
Не можу дотягнутись
Та обійняти
Бо ти не моя
Не бути разом - це мій вирок
Але я знаю що переживу
Переживу та буду жити далі
Зустрічати світанки, засинати
Не з тобою, а сама
Роки пройдуть
Побачу небо, неначе твої очі
Я пригадаю голос твій
Щирий, милозвучний
Та ті слова, що щастя поруч
Що буде радісно удвох
Ти пішла, і сонце сіло
Всередині так сильно заболіло
Я знаю
У нас різні шляхи
Різні цілі та думки
Але я знову пригадаю
Той голос, руки, очі
Я осягну
Розлука - це не вирок
Я зможу витримати біль
А ти?
03.06.2024