«Вільний народе, вільної країни!» –
в звертанні є, а в дійсності нема.
Війна сточити прагне душі й сили,
зневірою гнітить, та все дарма.
Самоповагу люди вже відчули.
Коли брехлива фальш вилазить звідусіль,
де є людина, там є пам’яті причали.
Відповідальність мають нести влади всі.
(вдома, в 30-ти км від Києва) червень 2024р.