***
Невігластво..,
Неосвіченість..,
Необізнаність --
Зі самим
Елементарним,8
Світу цього, основою,
Як кармою --
Веде до катастрофи,
Бо...
Інертність..,
Страх..,
Байдужість..,
Лінь --
Вбивають можливість
Мислення
У той розвиток
Особистості,
Яким Душа воскресає,
А тіло переходить у новий
Стан досконалості,
Як єдине в духовному,
Що вібраціями Всесвіту
Пізнає істину Творителя,
Як себе -- у живому...
-----------------------------------------
11.06.2024; Paris (Aurora) ======================
(!!!)
"Баді -- у даній ситуації малої Калілуги, як Вікшіпта просвітлення, дає можливість кожному -- без якогось іншого впливу і допомоги, напряму -- з'єднатися з тою Енергією Правди та Досконалості, якою вже зараз гряде майбутнє у Квантовому переході Людства.
Дякую ВСІМ за можливість пізнання своєї Божественної сили Воскресіння та розуміння пізнання Всевишньої Правди...
------------------
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================