***
-- І як зараз в Україні..?
-- Україні -- дуже боляче..!
Україна незламна,
Але знекровлена
І.., тілами ЗСУ --
Зшиває рани війни,
Де найкращі захищають
Нації волю,
Бо цілий Світ
Захищений Україною
Від зла кремля,
Щоби зрозуміли
Всі --
Вся наша Земля,
Що, лише -- свята
Україна
Зможе зламати,
Назавжди --
Систему
Облуди московського диявола...
-----------------------------------
09.06.2024; Paris (A)
===================
(!!!)
«"Україна зранена, але нескорена..!
https://ugcc.ua/data/glava-ugkts-u-nyu-yorku-odne-skazhu-vid-narodu-z-ukrayny-nikomu-y-na-gadku-ne-spadae-zdatysya-4521/
Україна змучена, але вона стоїть і вистоїть, бо нікому й на думку не спадає здатися..." -- Сказав глава Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Блаженніший Святослав -- у своєму виступі в Нью-Йорку.., мотивацією стійкості -- на слова папи римського про білий прапор капітуляції...»
=======================
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================