***
Майбутнє цього Світу --
Це є наші діти,
Які ще будуть у нас..,
Які прийдуть із Космосу --
Перспективами
України,
Бо так каже Всевишній --
Словом правди...
-------------------------------------------
07.06.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================