***
"В пошанування присвячено ДШБ ЗСУ..."
***
Направо-наліво..,
Просто..!
Назад дороги --
Нема..!
Ідемо -- у Братства
Силі,
Допоки надія жива...
Десь, шахами --
Генерали
Радіють штабній своїй
Грі,
А ми -- по чорно-білім
Полю,
Ідемо святі...
І Всесвіт живе
Стабільно --
Задумавшись, як свій,
Коли пролунає
Команда :
"Ворога знищити --
В бій..!"
Направо-наліво..,
Просто..!
Назад дороги --
Нема..!
Ідемо -- у Братства
Силі,
Допоки надія жива...
Ще будуть сіяти
Очі,..
Ще буде сльоза
Перемоги,
А ось лиш тепер,
Допоки --
Готуєм прориви
Змоги...
Немає у полі
Сили,
Якою вітри змагають,
А лиш ми -- насіння
Спіле,
Що нарід свій
Захищають...
Направо-наліво..,
Просто..!
Назад дороги --
Нема..!
Ідемо -- у Братства
Силі,
Допоки надія жива...
Неповернення крапку
Пройдено
І у вірі надія
Зріє --
Штурмова ЗСУ
Бригада
По своєму все
Розуміє...
Тут і тактика
У стратегій,
Як жива науки
Сила --
Неможливе можливим
Робить,
Де, у Братстві -- єдинства
Крила...
Направо-наліво..,
Просто..!
Назад дороги --
Нема..!
Ідемо -- у Братства
Силі,
Допоки надія жива...
Всесвіт шле, у вібраціях --
Долю,
Щоби світлом сіяла
Зміна,
Де народжено, у кривавім --
Святий руни знак
Альтаїра...
По чорно-білім,
Щоденно --
Ідемо до перемоги,
Бо ми -- жива
Україна,
Якої святі дороги...
Направо-наліво..,
Просто..!
Назад дороги --
Нема..!
Ідемо -- у Братства
Силі,
Допоки надія жива...
-------------------------------------------
06.06.2024; Paris (Aurora) ======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================