Повзе на тижні 25 день
вже не нудить та не тремтить
дивлюсь у пітьму
у грудях не тяготить
хоч щоразу щоденно мені везе.
Пліснява поміж тіл, у повітрі немає мрій
я щоденно збираю змій
у свій кошик тихенько кладу
не рахую
та не краду
тихо в свій кошик кладу
та складую речовини
що виникли мов ті руїни
того вечора сварки нашої
дивишся в очі, наївся кашою
доброго ранку сусід каже
відповідаю "уяви плід майже"
дивується у відповідь
а я наче побачила привидів.
Зачиняю двері, засідаю в кімнаті
нарада
на троні
не рада
Тема глобальна відкрита
в очі дивитись мати змоги повинна
вирулювати мовні питання
як складно дивитись зізнання
не тобі адресовані
програшні, ефірні та змовні
я повністю перекрита людина
не дізнається половина
що темна
правильна
зріла
не тобі
не для тебе
безкрила.