***
"Вартуємо заложити життя..."
***
Привіт..!
Мене звати Поет
І я зійшов з розуму,
Коли чую цю брехню
Української влади,
Якою миють-замивають
Народ,
Як націю -- у ніщо,
Всі ці п'ять років
Правління,
Де банда дорвалася
До влади
І нагло дерибанить
Пенсії старих,..
Зарплати робітників,..
Кошти ЗСУ
Та фінанси держави..!
Хто здав Чонгар
І відкрив дорогу
На Київ ворогу
У 2022 році..?
Мене це хвилює
Най-Більше,
Як моє достатнє,
Собою --
Життя,
Бо...
Найкращі лягають
Кістьми,
Щоби жила свята в Господа
Україна,
А отара ослів
Чекає подачки
Зі сцени зе-шапіто
Знову,
Як хворі повністю,
Або зазомбовані
До нестями насмішками
Над тупими хохлами...
Хто ще такий самий
Як я..?
Станемо разом
З тими братами,
Які лиють свою
Святу кров за
Україну,
Бо
Досить тої брехні,
Якою віра вбита
І плаче, як вдова --
За дітьми,
Що полягли під
Бомбами --
Під тими бомбами,
Які принесли москалі,
А ви досі розмовляєте
Тою собачою мовою
Між собою,
Зрадники..!
Досить..!
Хочу бачити світло життя
І ту частину доброго
За яку ми вартуємо
Заложити своє життя
У віру майбутнього,
Як свята Правда,
Щоби процвітала нація..!
-------------------------------------------
30.05.2024; Paris (Aurora) =====================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================