Як швидко змінилися фрази,
чи то постарішав весь світ.
Чи може і людство все разом
розклалось на кулі і лід.
як швидко мені вже і тридцять
чи то я всю юність проспав.
чи то заховав срібло в листі
щоб не вкрилася їм голова
як швидко змінилися люди
чи може це просто туман
чи то все було́ так і ми позабули
а може і біс його зна.
як швидко стирається пам'ять
чи то мені просто не жаль
чи то так повинно бути і має
а може я довго не спав.
як швидко тікають години
здирають хвилини у кров
секундами ллються в руїни
й рока'ми вертаються знов
як швидко змінилися фрази
як швидко змінилися ми