Єфросинії Керсновській
Ніяка Церква не зарахує її до лику святих,
Не намалюють ікони, не будуть до неї молитись.
Але вона була
сіллю землі
і світлом світу –
Саме так, як навчав Спаситель.
І перед Ним
вона напевне свята.
2024-05-20
Ім'я "Єфросинія" значить "радість". А хто така Єфросинія Керсновська -- можна поцікавитися в інтернеті.