Не удивляться невозможно жизни, Боже:
исход войны ни близок, ни далёк,
он неизбежен, он всех держит настороже,
словно зыбучести пустынь песок.
Цена, расплата в нём – дыхания мгновенье,
как Вечности крылатой дуновенье.
Мудрость Законов ВселеннойВчинок людини
Вчинок людини, як камінчик впавший в воду,
без кругів-наслідків не залишається
і розуму, сердець завжди торкається
відвертістю, за це в душах і має нагороду.
Вчинки – це наші думки, дії та слова –
прояв культури, етика жива.
(вдома, в 30-ти км від Києва) квітень-травень 2024р.