ДАВАЙТЕ ПРО ДОБРЕ,
зла і так вистачає.
У тотальній брехні
крихта правди щезає.
Давайте про добре.
Наглі фальш і позерство.
Марафон не для всіх,
де війна й мародерство.
Давайте про добре.
Люди б̕еруть на вила.
Що на це скаже Бог.
Лиш у нім правди сила.
Давайте про добре.
Не спішімо картати.
Час розставить крапки́
слід лише зачекати.