ЛЮБЛЮ Я ЦЕЙ ЧАС,
коли все пахне свіжістю.
У шибці помитій веселка сміється.
Стежка до хати нарцисами всіяна.
Краще працюється, легше живе̓ться.
Великдень йде в гості, є паска і сирник.
Я крашанки стильні вплету у коралі.
З молитвою чистою піду до церкви.
Я ж українка, я галицька пані.
З Христом, що Воскрес помолюсь за Вкраїну,
попрошу й уклінно за свою родину.
І свічку в руках огорну̓ я любов’ю
за матір самотню і вбиту дитину.
Хай розум прийде до мужів, що кермують
й терзають цинізмом країну.
Воскресне хай мир, і багаття тепла
врешті- решт обійме̓ Україну.