Терор у області серця,
ендорфін поглинає все тіло.
Де очі були, мов скельця,
від радості проясніло.
Слова солодкі й глибокі,
пройшли через череп на виліт.
Нові почуття знов високі,
радіти створили привід.
І світ вже здається теплішим,
і жити тепер вже хочеться.
Повітря мов стало чистішим,
навколо все швидше котиться.
Плекаю на щастя надію,
на нашу із вами радість.
На кожну здійснену мрію,
на всіх перешкод слабкість.
У буде світити нам сонце,
і хмари будуть радіти.
У світі ми знайдемо місце,
де щастя все можна зустріти.