ЦЕ ТАК ПРОСТО!
Не цілуй мене у вушко, бо дзвенить.
Не цілуй мене в голівку, бо болить.
Не цілуй мене в сердечко.
Ой, щемить.
І у ручку не цілуй - вона свербить.
Натягалася із ринку я сумок.
Пухне голова від всіх думок.
Вушка переповнюють плітки.
Сохнуть в вазі нерозпущені квітки.
Ти мене на дівич - вечір відпусти.
Ручку ліву доларами почеши.
Балувати жінку - це не гріх.
У житті її не так багато втіх.
Сукню вибрати мені допоможи.
Дітям зошити купи й купи книжки.
Хто в якому класі пам'ятай
І на класні збори завітай.
З тещею і тестем ти дружи.
Раз у місяць їх на дачу відвези.
Випий пива з нами й пісню заспівай.
Це так просто! Це - сімейний рай!