***
Знаю я вас усіх --
На планеті Земля,
Бо із вами я народжуюсь і вмираю..,
Бо живу я в думках
Та прогалинах зла,
Що хвилюють мене і вбивають,
Але...
Я неземний є у собі,
Як «Чорний лицар» -- з тих знань,
Позаземним узгодженим -- у вашому тілі,
Щоби знати усе, як батько, чи зять --
Чим живете у цьому, Духом світла --
У зміні,
Яку я контролюю, віддалено,
Силою програмованого мозку в мені,
Аби продовжити ваше життя Синім Пульсаром,
Поетапно,..
У просвітлення, знову,
Вікні,
Де прийшов, зараз, час Ери нової :
Срібного Вовка Слов'ян --
Семаргла,
Бо цей український народ, на Землі --
Є вибраний для просвітлення Місії свого,
Святим духом війни,
Біля мого Престолу,
Як невидимого Господа вашого серця --
Людського духу,
Нового тепер -- Воскресіння...
-------------------------------------
09.04.2018-13.11.2023; Paris ( M° 14 / Aurora)
=======================
(!!!)
Теорія змови про супутник «Чорний лицар»
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F_%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8_%D0%BF%D1%80%D0%BE_%D1%81%D1%83%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%C2%AB%D0%A7%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%80%C2%BB
Тут читати факти...
‐------------------------------------
(Автор == "Все таємне колись стає явним -- у сакральних знаннях мольфарів...")
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
https://arkush.net/book/15148
(Katynskyy Orest)
=======================