Наймасштабніша атака в історії людства*.
І знову пекло проявилося: вночі
Ізраїль під ударами Ірану
ракет крилатих, балістичних, згубних дронів,
Британія та США брали участь у відсічі,
допомагаючи навалу цю відбити,
понад чотириста ударів зупинити.
Війна фанатиків крокує по Землі,
дикунству страхом очі засліпило,
провалля у нікчемності брехні
засмоктує, наче болота сила.
Не врахував це розвиток колись
і знову сльози світом полились.
*14 квітня 2024р. масований ракетний удар: 36 крилатих, 110 балістичних, щонайменше 185 дронів.