Він — перед всім. І Він опісля всього.
У передсліззі. В попричині слів.
Він — поводир. Для зрячого. Сліпого.
Серед яви. Серед дороги снів.
Він — оберіг. Він — берег. Слід. Апостол.
Він край над гнівом.
Безкінечний шлях.
Він надскладний.
До нього зовсім просто.
Він так далеко й поруч. На вустах.
Він лезо думки.Ладан і олія.
Він — переможець.
Він — натільний знак.
Він хрест. Він воїн.
Обранець. Месія.
Він — вістря смислів, значень і ознак.
Він міра правди рясам і костюмам.
Він суд та вирок косам і хусткам.
Незримий свідок.
На землі. У трюмах.
Він є слухач. Усюдний —тут і там.
Він між секунд. На світлових порогах.
Триває вічно. Він тримає світ.
Воскрес. Чекає. По правиці Бога.
Ісус. Любові Світло. Заповіт.
Марія Дребіт
02.04.2024 Португалія
малюнок авторки в ші