***
«Це воскресіння...»
***
Сколоти ми,
Славини і венети,
Які оцю Європу
Збудували,
Бо вже від віков віку
Ми на Землі, у силі
Бога --
Панували,
Як вибрані у його
Тайні
Розуміння --
Нести світло просвітництва
Того,
Що було Слово --
Вишнє святе Слово,
Яким живились вічно,
Як у Роді наше,
Що жило
І.., зараз -- в перемоги
Час,
Як на престолі --
Освяченням приймаємо,
У новому -- все то,
Що було й є
Всевишнім,
Як його святе
Зерно,
З якого ми родились
У достатнє,
Щоби дітьми, із Космосу --
Знову жило освячення
Нове,
Яким це воскресіння,
З України --
Процвітає...
---------------------------------------------
06.04.2024; Paris (Aurora)
===========================
(!!!)
"ГОТИ, АРІЇ, ГУНИ, СКІФИ ТА ІНШІ ПРЕДКИ...
http://predky.blogspot.com/2016/06/blog-post.html?m=1
САНСКРИТ ТА МОВА
Ще раз про українську мову і санскрит..."
З книги "Марш Титанів" -- автор Артур Кемп «Біла раса: марш титанів»
https://www.ar25.org/ariyske-mynule-ukrayiny
Серія “Арійський стандарт” -- автор Артур Кемп «Біла раса: марш титанів» (March of the Titans. A History of the White Race) — USA, Ostara Publications 1999, 2001.
----------------------
(Автор -- "Слідами слов'янських Богів, що воскресають оновленням душі...")
====================================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================