Суцільна ласка...
Безмежна ласка та тепло у твоїм тілі
Й довіра... красно,
Очима красно ти говориш, що хотіла
Лиш показати,
Лише висловлювати ніжність, пригорнувшись,
Лиш подрімати,
Лиш обійняти, ніс вологий протиснувши
В мої долоні.
Зігрій холодні свої лапки й не журися.
Свою безодню
Тепла й довіри віддаєш щоразу, кицю.
Суцільна ніжність...
Безмежний, ніжно-нескінченний світ з тобою.
Маленьку вічність
Свою муркочеш, заховавшись з головою
Під своє хутро,
Примостившись на колінах чи на грудях.
Створіння - суто
Любов та ніжність викликаюче у людях.