***
Ти так дивишся
На мене
З портрету мило
Щодня,
Що і чаю не можу
Попити без тебе я,
А давно то було, --
Як ми були дітьми :
Ти і я малювали
Себе,
Ніби -- були то сни,
Що пройшли..,
Бо тепер я один
Не мовчу біля тебе --
Живим,
Де ти, завжди,
Лиш усміхом своїм
Подивуєш мене
В церемонії тянь --
Самозбоєм,
Коли...
Ти так дивишся,
На мене --
З портрету, мило,
Щодня,
Що і чаю не можу
Попити без тебе --
Я...
--------------------------------------
26.03.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
Тянь, тяню, тяною -- Чайна церемонія в Японії та Китаї, що будується на чотирьох основних принципах : гармонія, шанування, чистота, спокій.
В залежності від факту присутності причандалля -- різні назви церемонії.
Церемонія ці є неймовірним ритуалом гармонії душі і тіла, що підносять дух...
Більше знайдіть в Інеті.
--------------------
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================