***
Дитині треба
Пояснювати..,
Дитині треба
Роз'яснювати..,
Дитину треба
Вчити
І заставляти
Думати,
Щоби вона могла
Жити
Своїм розумом
Та своїм життям
Перспективи,
Бо...
Рабів до раю --
Не пускають,
Які не випростали
Правди своєї спини...
--------------------------------------------
20.03.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
«"Не жалій різки для науки дитини і вона не буде жаліти тобі хліба у старості..." -- сказано в одній з книжок "Біблія" («Поучення Іісуса -- сина Сіріха»).., щоби кожен з батьків не просто родив дитину, а щонайбільше приділив увагу її вихованню та розвитку тих талантів, які ця дитина має.
Тут, різка, мається на увазі -- суворість та серйозність виховання і терпіння, а не биття.
І тоді дитина віддасть батькам всю свою любов, як подяку у підтримці та розумінні життя, бо діти не просто приходять в цей світ, як і ми, але вони народжуються продовжити наші можливості...
Кожна дитина є унікальна та рідкісна, як діамант.
Що вложите в дитину до 9 років -- то буде її надбанням життя до старості...
І кожна стане, з часом -- батьками своїх дітей...
Так заложено це життя Господньої мудрості, якою ми ідемо до утвердження своєї Душі...»
--------------------------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
=====================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=========================