Дитяча книжечка
(На сторінках розміщати малюнки і текст)
1 стор.
Посміхнулось сонце з неба
Посміхатись всім нам треба.
2 стор.
Смайлик кинуло униз-
Він над котиком завис.
3 стор.
Котик лапкою торкнувся-
Хоч не вмів, а посміхнувся.
4стор.
Смайлика вчепив на хвіст
І до песика поніс.
5 стор.
Цуценя якраз дрімало,
За відерцем спочивало
У відерце смайлик впав -
Аж гусак заґелґотав
6 стор.
Враз злетілася вся птиця
Сміху, мов води напиться.
7 стор.
З радості таке творили –
Цуценя таки збудили.
8 стор.
Бачить цуцик радість всюди -
Смайлик плиг йому на груди
9 стор.
Песик теж почав сміятись
І з усього дивуватись.
10 стор.
Кури, гуси, індики
Вверх тягнули дзьобики.
Смайлик лиш по них стрибав
Й посмішки усім чіпляв.
11стор.
На цей шум з'явився лис
Й забрав смайлика у ліс.
12 стор.
Реготвв і біг чимдуж!
Кинув смайлика під кущ...
13 стор.
Думав, може, колобок…
Смайлик виліз на грибок,
14 стор.
Потім на дубок заліз.
Гарно як! Сміявся ліс!
15 стор.
Звірі, птаство і кущі
й квіти - аж хитались всі.
16 стор.
Ти картинки роздивись-
І собі теж посміхись.