Ти ніколи не знав наскільки ти гарний
Ніколи не бачив себе зі сторони
Не сприймав себе моїми очима
Ніколи не бачив свого погляду краси
Ти ніколи не знав наскільки ти прекрасний
Твої очі найбільший наркотик з усіх
Коли ти просто світишся від щастя
Коли смієшся, щиро, від душі.
Ти ніколи не знав наскільки ти чудесний
Коли твій голос змінює кохання
Як серце б'ється максимально швидко
Так просто в унісон з твоїм бажанням
Ти ніколи не знав наскільки ти гарний
Бо ти не бачив себе зі сторони
Ти не бачив себе чужими очима
І не був залежний від своєї краси.