отже, сиджу я у себе на ліжку
з червоною помадою на губах
десь там трохи недоголена ніжка
а в думках бум, трах, бах, тарарах …
отже, сиджу я у себе на ліжку й гадаю
все ще з червоною помадою на губах
і здається, ну нічому життя мене не навчає
без чи "з" помадою на губах
отже, сиджу я у себе на ліжку й гадаю
з червоною, все ще, помадою на губах
і чому не в твоїх думках я витаю?
і чому знову сльози на моїх очах?
і чому взагалі я про тебе страждаю?
і чому саме ти в усіх моїх снах?
і чому Я провину якусь відчуваю?
і взагалі, чому ти такий му***
отже, сиджу я у себе на ліжку й гадаю
вже з червоною помадою на зубах
снідаю, п’ю каву, чекаю, сплю та зникаю
це все тимчасово, я собі обіцяю
у мене такий ось доленосний шлях
сиджу я у себе на ліжку, засинаю
нема помади на моїх зубах?