Яка ж ти красива, моя Батьківщино,
Яка ж ти чудесна, пречиста, свята!
Життя мого казко, надії перлино,
Настане епоха твоя золота!
Які ж тії ріки, як сльози, прозорі,
Які ж ті озера — душі дзеркала!
І скелі вмиваються в синьому морі,
І небо блакитне, чистіше від скла!
Ліси ті зелені, гаї та діброви,
Степи золотаві, пшеничні поля!
Краса неозорої рідної мови
Ще й лагідний щебіт в саду солов'я!
Нам є чим пишатись, моя Україно,
Нам воля всміхається з давніх-давен!
Я перед тобою стаю на коліна —
Нарід на свободу наш благословен!
28 липня 2022 р.