Що таке щастя, спитаєш в мене ти? Я відповім лиш коротенько: Щастя - це коли нема біди, Коли поруч твоя рідна ненька. Коли за святковим столом зібралась вся рідня, Коли ти зустрів когось, хто змінив твої уявлення про світ. Для коханого - звістка особлива: дівчина вагітна. Для матусі ж велике щастя, поняньчити онуків. Для мене щастя - мої рідні і близькі мені люди, Я щиро дякую кожному з вас, за вашу підтримку. Нехай ми з деякими з вас познайомились тут, у клубі, Але ви всі поруч зі мною, я знаю, у цю важку хвилинку. Кожен з нас по-своєму особливий, Тому в цей новий та казковий рік, Бажаю, лиш щоб кожен з вас був щасливий, Жодним чином не зважаючи на свій вік. 23.12.2023 року. ©Ангеліна Вартересян.
ID: 1007173 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 01.03.2024 12:32:36 © дата внесення змiн: 02.03.2024 07:52:38 автор: Myliy Kotik
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie