До Бога звернутись, очистити душу –
Для цього приходять люди.
А я така грішна, я каятись мушу, -
Тебе, однак, бачу всюди.
Куди не погляну – ці очі, мов леза,
І душу проймають до дна.
Тут тихо. Співають. Хилюсь, мов береза,
Бо я між людей одна.
Тут спокій. Тут свічі. Тут я. І ікона.
Й вуста обпікає крик.
Молюсь. Та не зникне між нас перепона,
Її називають – вік.
...2003.