***
В вирвами та болем
І шаленством зради
Й дуть в погибель чорні,
Н евість звідки взявшись -- свинособаки,
А за ними, вся московія --
Н еминуча в собі,
Й.б.утим кремлівським
І долом тьми, як Всесвіта прокляття --
В ід абсолютної перемоги світла України..!
-------------------------------------------
29.02.2024; Paris (Aurora)
==========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=============================
(!!!)
Термін “акровірш” прийшов із грецької мови :
“Акрос” = крайній, верхній і “вірш” = вірш, перша літера вірша.
-------------------
(Автор -- "У роздумах аналізу слів та виразів Великих Українців і Патріотів Нації...")
=======================