***
На війни переправі ,
Де гинуть солдати --
Коней не міняють,
Депутати ВР України,
Бо...
Лише ворог може
Задіяти такий план
Знищення стратегії В.Залужного,
Як практика --
Та його тактики і стратегії
Штабу,
Які вигнали москалів,
Нищить їх логістику
Та руйнують їх плани
На дню..,
Але
Є ще Оманська таємна
Угода,
Де зе-чмо, при владі --
Нищить народ та все,
Що є нація,
Коли продаж землі
І всі уступки ворогу та
Оця політична безглузда сварка,
З каоліцією НАТО --
Лише на руку кремлю,
Щоби знищити святу
Україну..!
То хто зараз при владі --
Бачите всі :
По діях та результатах
Шапіто зе-влади
На фронтах політичних
Та економічних
Наслідків війни,
Вже явно --
На сьогодні,
Якщо толеруєте націю,
Як свою Волю та Вірність --
Ви...
--------------------------------------
25.02.2024; Paris (Aurora)
============================
(!!!)
"Це не його країна, він тут на гастролях.."
https://youtu.be/iit6h7t97hE?si=X-voASVBG-_bZaqv
«...Він — московський шоубізнесмен, виплеканий московським бізнесом.
Він не знає цієї країни, він її не відчуває.
Це все — величезне шоу..!
https://leopolis.news/post/3845/oksana-zabujko-pro-zelenskogo-ce-ne-yogo-krana-vin-tut-na-gastrolyah-video
Ми — всередині цього реаліті-шоу, з якого не можемо вийти...»
-------------------------------
(О.Забужко про В.Зеленського та владу)
========================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================