Краще бути ображеною і знищеною,
Аніж літати в мріях, які ніколи не здійсняться,
Ніколи більше не бути відвертою,
І не любити нікого, щоб бути знов стертою.
Ти будеш зі мною сьогодні і завтра
Лиш в мріях, які породили твої слова,
Насправді ніколи не буде нашого завтра,
Прийдуть сірі будні, як наслідок за слова.
Страждання - це наша стандартна прелюдія,
За нею йде буря брехливих слів,
Для інших це просто дешева пародія,
Для нас це цунамі з несказаних слів.
Я більше не можу тебе пробачати,
Я більше не можу слухати ці небилиці,
Для тебе на краще про мене забути
І залишити спогади на забутій полиці.
Краще бути ображеною і знищеною,
Аніж літати в мріях, які ніколи не здійсняться,
Ніколи більше не бути відвертою,
І не любити нікого, щоб бути знов стертою.